Kookclub september 2015
Aperitief Bombay
alles mengen en opdienen met ijs |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 2l.perensap 1 liter ananassap 35 cl gin 10 cl mandarin napoleon 15 cl gembersiroop
|
voorgerecht :Toast met Wilde champignons
het brood bereiden en 10à12 min. in oven van 180° |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- brood : 4 eieren 40 gr gesmolten boter p&z, 40 gr suiker opkloppen 50 gr bloem 100 gram gehakte zwarte olijven champignonns ,look,eendelever saus : kipfumet,champignon,look,echalot,porto,room,p&z ---------------------------------------
|
Hoofdgerecht : Devon Egg
10 eieren koken 6 min. in ijswater en pellen |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 10 eieren,900gr zalm,250gr verse krab,spinazie,krabpoten,mosterd ---------------------------------------
|
Nagerecht : Rijstpap,coco’s en anans
rijstpap opkoken met de opgegeven ingredienten |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 90 gr risotto rijst 45 cl melk 100 gram room 70 gram suiker vanillestok ananas coco’smelk,suiker,citroensap en passiefruit ---------------------------------------
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag