bg

Kookclub september 2015

Aperitief Bombay

 

alles mengen en opdienen met ijs  

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
2l.perensap
1 liter ananassap
35 cl gin
10 cl mandarin napoleon
15 cl gembersiroop

 

voorgerecht :Toast met Wilde champignons

 

 het brood bereiden en 10à12 min. in oven van 180°


champignons trieren, opbakken met gesneden echalot,look,p&z,
toast afbakken in boter
dresseren en op de top schilfers van eendenlever
napperen met de saus

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
brood : 4 eieren
40 gr gesmolten boter
p&z,
40 gr suiker opkloppen
50 gr bloem
100 gram gehakte zwarte olijven

champignonns ,look,eendelever

saus : kipfumet,champignon,look,echalot,porto,room,p&z

---------------------------------------

 

Hoofdgerecht : Devon Egg

 

10 eieren koken 6 min. in ijswater en pellen
900 gr zalm cutteren, p&z,bieslook,2 eieren, 250 gr krabvlees
150 gr visvlees platslaan,vogelnestje maken met ei erin, in frigo voor 30 min.  Paneren met bloem,ei,panko   frituren  3 min. op 190°  

aardappelpuree + spinazie maken
saus van de krabpoten maken afwerken met room en mosterd

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
10 eieren,900gr zalm,250gr verse krab,spinazie,krabpoten,mosterd

---------------------------------------

 


Nagerecht : Rijstpap,coco’s en anans

 

 rijstpap opkoken met de opgegeven ingredienten

ananas in stukken snijden,opbakken in boter en suiker

saus : alle ingredienten en opkoken

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
90 gr risotto rijst
45  cl melk
100 gram room
70 gram suiker
vanillestok

ananas

coco’smelk,suiker,citroensap en passiefruit

---------------------------------------

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag